Våra tidigare projekt

Här visar vi ett urval av våra tidigare projekt som vi har gjort åt kunder.


Unik jaktpulka får responsiv hemsida

Till företaget Röda Räven byggde vi en hemsida med responsiv eller följsam design för att visa upp deras produkt älgpulkan som är en svensk produkt och uppfinning för att transportera vilt på ett effekt sätt utan att skada djuret. Hemsidan är också förberedd med flera sidor för att sälja och visa flera produkter som företaget planerar att sälja.

project-roda-raven-1 project-roda-raven-2

Catering på webben med ny Webshop

Erkkis Catering behövde en ny lösning för att ta emot beställningar då telefon inte längre var ett alternativ. Vi byggde då en Webshop med WordPress tillsammans med WooCommerce. Kunden ville att sidan för webshoppen skulle visas som den tryckta menyn och då gjorde vi en anpassning av hur WooCommerce visar sina produkter.

Dessutom hade kunden som krav att maträtter ska bara kunna beställas för samma dag som t.ex maträtter för måndagen ska bara kunna köpas på just måndag. För att lösa detta kravet fick vi göra en anpassning så att varje produkt (dvs maträtt) fick ett eget fält med datum. Som betalningslösning blev det Paypal där man kan betala med kreditkort. Webshopen har även möjligheten att använda sig av
förköpta krediter. Givetvis är webshopen och hela lösningen anpassningsbar för mobiltelefoner och surfplattor.

 

Anrikt metallbearbetningsföretag får responsiv hemsida

Till det framgångsrika företaget Sörby Järn & Metall har vi arbetat fram en ny hemsida med responsiv design som fungerar i mobiltelefoner och surfplattor. Hemsidan har stöd för två språk ( Svenska och Engelska ), ett bildspel ( som även det anpassar sig i mobiltelefoner och surfplattor ) och en inbäddad karta direkt på hemsidan.

På övriga sidor tog vi fram en funktion för att visa en utvald bild samt en tillhörande text som skapar intresse hos besökaren, den utvalda bilden ligger även som en stor bakgrundsbild. Dessa bilder och tillhörande text kan kunden själv ändra. Allt detta drivs och underhålls med hemsideverktyget WordPress.

 

Responsiv hemsida med Facebook

Till kunden Servicebolaget HJ Marin gjorde vi ett tema med responsiva funktioner ( så att den fungerar i mobiltelefoner och surfplattor ) i WordPress. Då kunden jobbar mycket själv med sin Facebook-sida valde vi att bädda in de senaste inläggen ifrån Facebook på startsidan.

project-servicebolagetmarin-1  project-servicebolagetmarin-2   project-servicebolagetmarin-3  project-servicebolagetmarin-4

Mobilvänlig hemsida med responsiv design till rekryteringsföretag

Rekryteringsföretaget Issy Personal & Rekrytering hade problem med sin hemsida och ville byta innehållshanteringssystem samt önskade att få så kallad responsiv design som gör att hemsidan blir mobilvänlig ( även för surfplattor ). Vi gjorde om deras hemsida till ett WordPress-tema samt la till funktionalitet för responsiv design. Fördelen med att använda responsiv design är att man behöver bara ändra innehållet för en sida på ett ställe, temat kommer sedan själv att anpassa sig till den storlek som finns tillgänglig.

   
Har vi fångat ditt intresse? Läs mer om..


Till toppen av sidan