Hemsidor

En hemsida är en del av den viktiga marknadsföringen till ett företag. Att visa upp sitt företag på internet innebär att man ska presentera sin idé för marknaden på ett bra sätt. Idag behöver man även tänka på mobiltelefoner och surfplattor som bara blir större och större, det är alltså inte enbart datorer som dina besökare använder. Vi kan erbjuda dig en helhetslösning med bland annat;

  • Rådgivning
  • Teknisk hjälp
  • Design
  • Responsiv hemsida
  • Innehållshanteringssystem
  • E-handel
  • Streamade videolösningar

Men vänta här nu – vad är en responsiv hemsida?
Så kallas den teknik då samma hemsida fungerar i dagens mobiltelefoner och surfplattor. Fördelen är att du behöver bara uppdatera innehållet på ett ställe utan någon särskild hemsida för bara mobiler. Din hemsida anpassar sig alltså för de små ytorna som bland annat en mobiltelefon har. När man gör en satsning på en responsiv hemsida så får det även fördelen att man sparar pengar därför att man behöver inte göra en särskild version för mobiltelefoner.

Vad händer med min responsiva hemsida för nya surfplattor och mobiltelefoner?
Den tekniska utvecklingen går alltid framåt med nyare modeller och högre upplösningar. Fördelen som responsiv design har är att den blir framtidssäker därför att hemsidan anpassar sig beroende på storleken i enheten. Så när det finns mer yta tillgänglig så kommer sidan att anpassas efter den.

Innehållshanteringsystem?
Vi använder oss av det öppna projektet WordPress som du använder för att uppdatera din hemsida. Det enda du behöver är en webbläsare som du använder för att logga in i detta system och sen kan du ändra texter och bilder men även skapa nya sidor med mera.

Förmodligen är du bättre på din mobiltelefon än dator så med WordPress kan du ladda hem en gratis app och uppdatera din hemsida vart du än är. På bilden till höger visas hur denna appen ser ut i Android men den finns också om du har en iPhone med samma funktionalitet.

 

Till toppen av sidan