Webbutbildningar

Att utbilda är både dyrt och tar mycket tid – det är här som webbutbildning kommer på plats. Man kan låta eleven gå en distanskurs via internet på elevens villkor. Vi kan ta fram en modern och spännande videoutbildning som baseras på dramaturgi som gör att eleven känner ett intresse och blir inspirerad istället för en tråkig inspelning av nån föreläsare som pratar ”rakt upp och ner” om ett ämne.

Hur funkar det?
Det första vi gör är att gå igenom utbildningsplanen, eller ta fram en sådan om den inte finns, vilka delar är det som behövs och vilket material måste tas fram. Sedan behöver vi diskutera vad för delar ska finnas i e-learning verktyget – ska det vara ett prov kanske? Ska eleven få ett diplom efter alla videoavsnitt har setts och provet har blivit godkänt?

Med våra samarbetspartners har vi expertkompetens med att ta fram video som lockar och intresserar eleven.

Vem sköter tekniken?
När du väljer att samarbeta med oss för att ta fram en webbutbildning så får du en helhetslösning som innebär att vi har hand om det tekniska – allt ifrån e-learning verktyget (mjukvara) till den tekniska lösningen på servernivå (hårdvara). Vi kan hjälpa dig med att skapa nya konton. Detta beror förstås på hur utbildningen är tänkt att se ut – kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

Kan jag se hur det går för deltagarna?
Ja, vi kan erbjuda en avancerad statistik där du kan se i text och diagram hur långt deltagarna har kommit i din utbildning. Dessutom kan man se hur det gått på provet om detta är aktiverat – vilka har blivit godkända och vilka som inte blivit det samt in på detaljnivå för varje fråga.

Till toppen av sidan